Huomattavasti parempi huominen

Haluan uskoa, että pystymme tekemään Oulusta maailman parhaan kaupungin. Lopettakaamme pelkän talouden ja numeroiden antaa sanella tulevaisuutemme. Voimme tehdä sen toisin.

Lopettakaamme jatkuva kaupungin toimien ulkoistaminen. Siirrämme niitä osittain takaisin kaupungin haltuun, tarjoamme töitä osatyökykyisille ja kuntoutujille. Haluamme kaikki mukaan. Teemme Oulun kaupungista parhaan työpaikan, missä työntekijät saavat rauhan tehdä ja kehittää työtään.

Teemme Oulusta Turvallisen Tilan kaikille. Emme hyväksy väkivaltaa, syrjivää ja alentavaa käyttäytymistä. Rakennamme yhteisiä tiloja ja luomme edellytyksiä lisääntyvälle yksityisten palveluiden käytölle ja kivijalkakaupoille.

Haluamme lisää kulttuuria ja taidetta. Tuemme ja teemme niistä kaikille mahdollisia. Panostamme elinikäiseen oppimiseen ja opimme uutta. Panostamme liikuntapaikkoihin ja teemme kansallispuiston kaupungin alueelle.

Voimme ajatella isosti. Olemme tehneet maailman parhaan pyörätieverkoston, olemme rakentaneet teatterin ja kirjaston veden päälle ja olemme maailman paras kaupunki Nokialle. Tarvitsemme Oululle pitovoimaa, jotta voimme tulevaisuudessa olla Pohjois-Suomen veturi.

Yhdessä voimme rakentaa aidosti yhdenvertaisen Oulun, missä kaikki tehdään toisin!

Tommi Kallioniemi
oululainen kuntavaaliehdokas (vas.)