Vasemmistolla hyvät arvot


Koulutus, tasa-arvo ja ympäristö on vasemmistoliiton tärkeimmät teemat. Näitä arvoja on helppo kannattaa.


Tasa-arvoinen Oulu tarjoaa kaikille koulutusmahdollisuuden kaupunginosasta tai ihmisen taustoista riippumatta varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka ja tukee korkeakouluopiskelijoita kohtuuhintaisella asuntotarjonnalla ja muilla tukipalveluilla. Koulutus on investointi, eikä sitä pidä ajatella kuluna, josta voidaan tiukan paikan tullen leikata.


Tasa-arvoinen Oulu välittää kaikista asukkaista ja tekee ympäristöystävällisiä, esteettömiä ja kestäviä ratkaisuja niin, että ihmisillä on mahdollisuus rakentaa itselleen paras mahdollinen elämä.


Maailmaa ei voi rakentaa vanhan ajattelun varaan, vaan meidän pitää luoda olosuhteet uudelle kehitykselle. Emme pysty yksin ratkaisemaan ilmastokriisiä, mutta voimme omalla panoksella kehittää Oulua puhtaammaksi ja paremmaksi paikaksi. Kestävä kehitys ja ympäristöarvot tulee ottaa kaupungin päätöksenteon ja tulevaisuusvision keskiöön. Hyvänä yksittäisenä esimerkkinä kunnan toiminnasta vihreämmän tulevaisuuden puolesta on Oulun kiertotalouden kehittämissuunnitelma ja sen tavoite – hiilineutraali Oulu 2040.


Lähetäämpä tekemään yhdessä parempaa Oulua, koska Oulu roks!

Juha-Matti Mustonen
ehdokasnro 158
Seuraa Juha-Mattia Facebookissa tästä
Seuraa Juha-Mattia Instagramissa tästä
Seuraa Juha-Mattia Twitterissä tästä