Rauno Hekkala jatkaa Oulun Vasemmiston puheenjohtajana

Oulun Vasemmiston kunnallisjärjestö antaa täyden tukensa postialan työntekijöille heidän kamppaillessaan oikeuksiensa puolesta. Työnantajan suunnitelmat käyttää vuokrafirmojen työntekijöitä rikkurityövoimana ovat pöyristyttäviä.
Oulun Vasemmisto ihmettelee valtion omistajaohjauksen toimintaa omistamansa Postin osalta. Jo aiemmin on nähty pääministeri Juha Sipilän sulkevan tietoisesti silmänsä palkansaajien pyrkimyksille turvata työsuhteitaan ja työolojaan. Sama ralli jatkuu tässäkin tapauksessa. Postin työntekijöinä on tälläkin hetkellä yli 1000 määräaikaista työntekijää, joiden työsuhteita ei ole edes tarkoitus vakinaistaa. Sen sijaan Postin johto on palkkaamassa ulkopuolista vuokratyövoimaa hoitamaan näiden postiammattilaisten työtehtävät. Irvokkainta asiassa on, että postityöntekijöitä edellytetään kouluttamaan vuokratyövoimaa hoitamaan omia tehtäviään. Sipilän johtama hallitus ei puutu Postipomojen suunnitelmiin vaan antaa hiljaisen hyväksyntänsä heidän toimille. Oulun Vasemmiston mielestä menettely tuntuu kovin tutulta verrattuna esimerkiksi VR:n ja Finnairin toimiin.

Oulun Vasemmiston syyskokous valitsi yksimielisesti kaupunginvaltuuston ja –hallituksen jäsen Rauno Hekkalan jatkamaan järjestön puheenjohtajana edelleen. Varapuheenjohtajana jatkaa myös edelleen Oulun JHL:n pääluottamusmies Karita Alanko.
Kunnallistoimikuntaan valittiin seuraavat henkilöt: Jari Aho, Markku Eilola-Jokivirta, Paula Halkola, Vesa Huittinen, Juha Hyytiä, Liisa Koskela, Anneli Rautio, Iinamaija Sala, Aarno Törmänen ja Teuvo Ukkola. Varajäseniksi valittiin Nina Alaraappana, Kalevi Kuha, Mervi Siljander, Mauno Sipola ja Harri Ylönen.