Terveisiä puoluetoimistolta

Valmistelemme jäsenhankintakampanjaa sosiaaliseen mediaan. Tarvitsemme siihen uusien jäsenten valokuvia sekä heidän näkemyksiä ja positiivisia kertomuksia siitä, miksi he ovat liittyneet Vasemmistoliittoon ja miltä toiminta on tuntunut. Kampanjaa on valmisteltu jo jonkin aikaa ja haluaisimme sen mahdollisimman nopeasti käyntiin, mutta emme ole pyynnöistä huolimatta saaneet näitä jäsenten kuvia ja tarinoita.

Kampanjan toteuttaminen on nyt kiinni siitä, saammeko näitä kuvia ja kertomuksia. Pyydän, että aktiivimme levittäisivät tätä viestiä eteenpäin ja toivon, että uudet jäsenet lähettäisivät kuvia sekä näitä lyhyitä kertomuksia ja kokemuksiaan jäseneksi liittymisestä.

Joudumme joka tapauksessa muokkaamaan tekstejä, mutta toivomme omien tarinoiden olevan sosiaaliseen mediaan sopivia, eli noin 200 merkin pituisia.

Kuvat saisivat olla mahdollisimman hyvälaatuisia ja isolla resoluutiolla. Toivomme kuvia 1) uusista jäsenistä, 2) yleisistä tilanteista ja tilaisuuksista, jotka liittyvät Vasemmistoliittoon sekä 3) myös tavallisista arkisista tilanteista.

Jos kuvissa on tunnistettavissa selkeästi myös muita ihmisiä, pyytäkään heiltä lupa kuvan lähettämiseen ja käyttöön.

Kuvat ja tarinat voi lähettää osoitteeseen tiedottaja@vasemmistoliitto.fi